Workshop
Durven vanuit je Hart

 

Workshop: Durven vanuit je hart
Over zelfliefde, compassie en durven

Wat wil ik? En wat weerhoudt me ervan om mijn verlangens te leven?

Wil je leven vanuit wie je ten diepste bent? Wil je je energieker voelen en het leven leven waar je echt blij van wordt? Dan is het belangrijk om je verlangens te gaan durven leven. Te beginnen met het voelen, herkennen en uiten van je verlangens. Begin with the body. Er is durf en lef nodig om je verlangen te leven.

In deze workshop krijg je de gelegenheid om te onderzoeken wat je (nog) weerhoudt om je verlangen te leven. Daar kan je heel wat beperkende overtuigingen in tegenkomen, onzekerheden, angsten. Hier gaan we niet aan voorbij in de workshop. Het gaat over het voelen en leren dragen van deze gevoelens. Welke signalen van je lichaam negeer je en wat wil jouw lichaam je vertellen? Via meditaties, beweging, adem, stilte en werken met het lichaam krijg je meer bewustzijn: ‘hoe werkt dit voor mij?’

Bekijk de folder

Wij: Steef en Sofie, beiden Rebalancers, zijn al langer bezig met onze eigen zoektocht om volledig op te komen dagen. Te leven wat wij echt willen. We hebben een ongecompliceerde aardse manier van werken met een spirituele laag. Een combinatie van lichtheid met diepgang. We bieden een veilige bedding en de groep zal uit maximaal 12 deelnemers bestaan.
Durf Jij?

1 en 2 juli 2023 van 10.00-17.00 uur
Casa de Madera (in hotel Val Monte)
Oude Holleweg 5, Berg en Dal
Prijs € 199,- voor 2 dagen (excl. lunch)

Aanmelden? Vul het contactformulier in (klik hier)