Workshop
Massagecursus met Rebalancingtechnieken

 

Basiscursus ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken

Wat deze cursus typeert is de veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn. Je mag oefenen, spelen, genieten én benoemen wat je lastig vindt. Je kan er bovendien oefenen met het maken van wezenlijk contact met anderen.
De cursus is opgebouwd uit 4 zondagen waarin je een volledige ontspanningsmassage leert geven met technieken vanuit de Rebalancing. Je leert diep in de spieren en weefsels masseren, gewrichten ontspannen en subtiel en zacht masseren. De nadruk ligt op contactvol aanraken met aandacht. De cursus wordt gegeven door Sofie en Steef, beiden Rebalancers. Je krijgt bij aanvang van de cursus een techniekenboek als naslagwerk en bij afronding ontvang je een certificaat.

Ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken

Rebalancing is een dynamische vorm van lichaamswerk, waarbij het lichaam de basis is voor zelfonderzoek. Het biedt ruimte om te gaan voelen en ervaren hoe het met je is. In deze cursus gaat het over aanraken en (aan)geraakt worden. Doordat je lichaam aangeraakt wordt, ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Soms roept aanraking herinneringen op of je merkt dat je gevoelens kunt loslaten. Aanraking helpt lichaam en geest te ontspannen. Stress en fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen. Het is een ontspanningsmassage met liefdevolle aandacht, zowel voor de gever als voor de ontvanger. Je werkt vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen.

Bekijk de folder

Voor wie?

De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is de cursus geschikt voor mensen die massage als aanvulling in hun beroep kunnen toepassen, bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, sportmasseurs en therapeuten. Wil je met aandacht leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet? Voel je welkom.

Vier zondagen
Voor data bekijk de Agenda
Casa de Madera (in hotel Val Monte)
Oude Holleweg 5, Berg en Dal
Prijs € 430,- (excl. lunch)

Aanmelden? Vul het contactformulier in (klik hier)